2 euro 200 jaar Koninkrijk in BU-kwaliteit uitverkocht

25 maart 2014

De bijzondere 2 euro 200 jaar Koninkrijk in BU-kwaliteit in coincard is los uitverkocht. De munt werd in 2013 in verschillende kwaliteiten uitgegeven ter ere van het 200-jarig bestaan van ons Koninkrijk en was de eerste bijzondere 2 euromunt van Koning Willem-Alexander. Andere kwaliteiten van de munt waren al eerder uitverkocht. Op dit moment is enkel nog de 2 euro 200 jaar Koninkrijk in UNC-kwaliteit in een rol van 25 stuks verkrijgbaar. 

De BU-kwaliteit in coincard is wel nog verkrijgbaar bij de collectie 200 jaar Koninkrijk Zwaar Verzilverd: sluit deze collectie af en ontvang de 2 euro 200 jaar Koninkrijk in BU-kwaliteit gratis bij uw 12e levering!

De 2 euro 200 jaar Koninkrijk in Proof-kwaliteit was al snel na de lancering uitverkocht. Ook deze is nog verkrijgbaar bij de collectie 200 jaar Koninkrijk, de Puur Zilveren editie. Bekijk de collectie hier > 


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close