2013: een bijzonder herdenkingsmunten jaar

21 november 2013

2013 is een bijzonder herdenkingsmunten jaar. Vier herdenkingsmunten, waaronder de laatste van Koningin Beatrix en de eerste van Koning Willem-Alexander. Sommige van deze munten zijn nog verkrijgbaar in bijzondere verzamelaarskwaliteiten.

De eerste herdenkingsmunt van 2013, het Vrede van Utrecht Vijfje, is nagenoeg uitverkocht. De laatste vijf euro herdenkingsmunt van Koningin Beatrix is enkel nog verkrijgbaar in UNC-kwaliteit, dus wissel nu nog €5,- voor €5,-!

Daarna volgde het Koningstientje, de bijzondere munt ter ere van de inhuldiging van Koning Willem-Alexander. Enkel nog verkrijgbaar in 20 euro Goud Proof! Ook zijn er nog verschillende muntsets beschikbaar.

Het Rietveld Vijfje (uit de serie Nederlands Werelderfgoed) en het Vredespaleis Vijfje (met een treffend ontwerp van het Vredespaleis Den Haag) zijn beide nog verkrijgbaar in Zilver Proof en Goud Proof.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close