45 jaar Sesamstraat Collectie Compleet

€ 275,00
45 jaar Sesamstraat Collectie Compleet

45 jaar Sesamstraat Collectie Compleet

€ 275,00
Laat je speelgoed staan, schuif gezellig aan, voor Sesamstraat! Kent u dit liedje nog? Al 45 jaar worden de Nederlandse kleuters rond bedtijd door het bekroonde kinderprogramma Sesamstraat vermaakt en wordt hen stiekem tegelijk wat bijgebracht. Om het 45-jarige bestaan te vieren, presenteert de Koninklijke Nederlandse Munt de vrolijke Sesamstraat Collectie. De jubileumcollectie bestaat uit twaalf zwaar verzilverde uitgiften van de meest geliefde bewoners van Sesamstraat. In de woorden van Tommy: Poehee!

De collectie:
 • Bevat twaalf karakters in kleur uit het wereldberoemde tv-programma
 • Nu compleet en direct beschikbaar
 • Verpakt in populaire verzamelverpakking
 • Iedere zwaar verzilverde uitgifte is voorzien van kleur en reliëf

Gratis extra's:
 • Genummerd Eigendomscertificaat
 • Certificaat van Echtheid bij ieder karakter
 • In handige verzamelmap geassembleerd
 
PS: Als collectie bijna niet meer te bestellen, nu zeer streng gelimiteerd (max 35 exemplaren) beschikbaar als complete set!
 
Uitgebreide beschrijving en specificaties

Deel dit product

Na het grote succes van de Fabeltjeskrant Collectie presenteert de Koninklijke Nederlandse Munt dit jaar de Sesamstraat Collectie! Een complete collectie van twaalf geliefde Muppets.
 1. Pino
 2. Ernie
 3. Tommie
 4. Ieniemienie
 5. Graaf Tel
 6. Bert
 7. Purk
 8. Grover
 9. Elmo
 10. Oscar Moppermonster
 11. Koekiemonster
 12. Sesamstraat Nederland
Ontwerp
Elke uitgifte is voorzien van een fotoportret van een van de populaire Muppets op de voorzijde met in reliëf de naam en andere karakteristieke details. Op de keerzijde ziet u het 45 jaar Sesamstraat-logo. De uitgiften komen in een vrolijke coincard geheel in het teken van het jubileum. Vanaf nu is de collectie compleet te bestellen. U ontvangt een genummerd Eigendomscertificaat, voor iedere uitgifte een Certificaat van Echtheid met meer informatie over de betreffende Muppet en natuurlijk de gekleurde penningen in coincard zelf. Dit alles alvast voor u geassembleerd in de handige verzamelmap. Bestel snel en breng met deze nostalgische collectie de goede oude tijd van Sesamstraat opnieuw tot leven!
Meer informatie
Artikelnummer 0116435
Metaal Zwaar verzilverd
Gewicht 15,8 g
Diameter 33 mm
Rand Glad
Oplage 5.000