50% korting op de Muntmanifestatie 2012

06 september 2012

De muntmanifestatie in Assen is zaterdag 15 september van 9:30 tot 16:00. De grootste muntenbeurs van Nederland vindt plaats in het Hotel van der Valk in Assen. Naast munten is er ook een ruim aanbod aan penningen, bankbiljetten en numismatische toebehoren.

Onder de bijna honderd standhouders is ongeveer een derde deel internationaal, waaronder Duitsland en Denemarken. Ook bezoekers van de beurs komen uit alle delen van Europa speciaal naar Assen toe.
De Koninklijke Nederlandse Munt is ook dit jaar aanwezig met een stand. Veel van onze officiële uitgiften bieden wij aan, zoals het Beeldhouwkunst Vijfje 2012 in BU-kwaliteit aan. Ook tonen we een selectie van historische munten uit de Fixed Price list.

Speciaal voor u hebben we een kortingsvoucher met 50% korting op de entree.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close