Aankondiging 200 jaar Koninkrijk

30 november 2012

Vandaag over precies 1 jaar start de officiële viering van 200 jaar Koninkrijk. Daarom presenteren wij vandaag de officiele Aankondigingspenning "200 jaar Koninkrijk". Op 30 november 2013 is het 200 jaar geleden dat de Prins van Oranje op Scheveningen vanuit Engeland aankwam.

Vanmiddag overhandigt Muntmeester Maarten Bouwer de eerste Penning aan de voorzitter van het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk Ank Bijleveld en burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag. De Aankondigingspenning is vanaf nu al te bestellen.

In de loop van 2013 brengen wij een serie uit die de thema’s verbeeldt die aansluiten bij de vieringen van 200 jaar Koninkrijk. Meer informatie over dit onderwerp vindt u op onze website!


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close