Bijzondere 2 euro 2015 | Nederlandse editie half oktober beschikbaar

13 augustus 2015

De gemeenschappelijke bijzondere 2 euromunt 2015 met als thema 30 jaar Europese Vlag is naar verwachting half oktober beschikbaar. De exacte lanceerdatum wordt later bekendgemaakt.

De oplage waarin de Nederlandse bijzondere 2 euro Europese Vlag verschijnt is al wel openbaar: de munt wordt geslagen met een totale oplage van slechts 1.000.000 stuks.De Nederlandse bijzondere 2 euro 2015 is onderdeel van de Proofset 2015. Wilt u verzekerd zijn van uw 2 euro Europese Vlag? Bestel de Proofset Nederland 2015 dan direct in onze webwinkel! Deze wordt uitgeleverd zodra de bijzondere 2 euromunt beschikbaar is.

Wist u dat de eerste 2 euro Europese Vlag 2015 uitgegeven is door Finland? Deze is nu al te bestellen in onze webwinkel!


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close