Ceremoniële Eerste Slag Waterloo Vijfje op 15 juni

10 juni 2015

Op 15 juni 2015 wordt de ceremoniële Eerste Slag van het Waterloo Vijfje verricht door minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert, onder toeziend oog van Muntmeester Maarten Brouwer. Speciaal voor deze gelegenheid wordt de Nederlandse krijgsmacht vertegenwoordigd door een indrukwekkende groep van 14 vaandeldragers, 2 ereposten en een 28-koppige fanfare.

Traditiegetrouw geeft de Koninklijke Nederlandse Munt aansluitend de Eerste Dag Uitgifte uit. Deze is uitsluitend op 15 juni vanaf 12.00 - 0.00 uur bestelbaar op www.knm.nl.

De Eerste Dag Uitgifte wordt sinds 2014 niet meer verkocht bij het Muntgebouw. Op deze manier geeft de Koninklijke Nederlandse Munt iedereen een kans om dit bijzondere verzamelproduct te bemachtigen. De oplage wordt bepaald aan de hand van de verkoop op 15 juni (maximaal 1 per persoon). Dit is de derde keer dat de Eerste Dag uitgifte op deze manier beschikbaar wordt gesteld: de eerste keer was met het 'de Nederlandsche Bank' Vijfje in maart 2014.

Automatisch op de hoogte worden gesteld wanneer de Eerste Dag Uitgifte in de webwinkel verkrijgbaar is? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang op 15 juni een e-mail met een bestel link!


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close