Collectie 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden

08 augustus 2013

Nederland viert in 2013 zijn 200ste verjaardag! De Koninklijke Nederlandse Munt pakt hiervoor uit met een unieke, streng gelimiteerde collectie in puur Zilver met extra hoog reliëf. Gaat uw hart sneller kloppen van Sinterklaas, de Elfstedentocht en de Nederlandse Koningen en Koninginnen? Dan mag u de Collectie 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden niet missen! Twaalf waardevolle uitgiften in de allerhoogste kwaliteit Proof, met steeds weer een bijzonder achtergrondverhaal.

Voor de introductieprijs van €39,95 start u uw collectie met de eerste uitgifte uit deze serie: ‘De slag bij Waterloo’. In 1813 herkreeg Nederland zijn onafhankelijkheid na inlijving bij Frankrijk. Op 18 juni 1815 werd Napoleon verslagen in de Slag bij Waterloo: deze gebeurtenis was het overweldigende startsein van ons Koninkrijk.

Van de collectie verschijnt ook een verzilverde editie, verpakt in coincards. Deze collectie in BU-kwaliteit is beschikbaar in onze webshop.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close