Dag van de Munt 2013 op 8 juni

22 mei 2013

Kom naar de Dag van de Munt 2013 op 8 juni van 9.00-16.00. Deze dag staat in het teken van de 2 euromunten! Op deze dag wordt, naast de speciale muntsets, reguliere en speciale muntrolpakketten, voor het eerste de 2 euro 2009 EMU in coincard gelanceerd. Daarnaast kunt u, exclusief op de Dag van de Munt 2013, uw eigen 2 euro Verdrag van Rome 2007 laten inpakken (max 1 p.p.)! Bekijk hier het overzicht met alle uitgiften die deze dag beschikbaar zijn. Overige informatie over de andere activiteiten kunt u bekijken in het activiteiten overzicht.

De Dag van de Munt is vernieuwd. Meer dan ooit richten we ons op de muntverzamelaar. U vindt op 8 juni in het historische Muntgebouw dan ook alles op het gebied van munten, met speciale aandacht voor de 2-euromunten. Dit jaar organiseren we geen kinderactiviteiten, zoals de Coinkids en stellen we de productieruimtes niet open.

Mochten de speciale uitgiften voor de Dag van de Munt niet uitverkocht raken op 8 juni dan bieden wij de overgebleven oplage aan op maandag 10 juni vanaf 10.00 uur in onze webwinkel.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close