Dag van de Munt: Editie Oranje!

10 mei 2012

De Dag van de Munt: Editie Oranje vindt op zaterdag 9 juni 2012 plaats in het historische Muntgebouw aan de Leidseweg 90 in Utrecht.

Het belooft een mooi spektakel te worden! De Koninklijke Nederlandse opent tussen 9.00 en 16.00 uur haar deuren voor een exclusief kijkje achter de schermen. Alleen deze dag is het mogelijk het Muntgebouw van binnen te bekijken en de productieruimtes van ons Munthuis te doorlopen.

Natuurlijk houden we ook rekening met minder valide bezoekers. Als u minder valide bent kunt u zich samen met maximaal één begeleider voor dinsdag 5 juni aanmelden. Aanmelden kan uitsluitend via e-mail (rachel.berkouwer@knm.nl) onder vermelding van uw persoonlijke gegevens, postadres en de naam van de begeleider. U ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging met extra instructies.

U bent allemaal van harte welkom op 9 juni!


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close