Dag van de Munt: Editie Oranje

09 juni 2012

Vandaag opent de Koninklijke Nederlandse Munt zijn deuren voor het publiek tijdens de Dag van de Munt: Editie Oranje.

Alleen deze dag is het mogelijk het muntgebouw van binnen te bekijken en de productieruimtes van ons munthuis te doorlopen. Verder zullen er speciaal voor deze dag ontwikkelde muntsets te koop zijn en kunt u een persoonlijke fotopenning laten maken. De kinderen worden ook dit jaar niet vergeten; zij kunnen de vernieuwde CoinKids route lopen en daarbij zelf een munt maken! Nieuw op de Dag van de Munt 2012 is de ‘Dag van de Munt loterij’, waarbij we allerlei munt- en muntgerelateerde producten verloten onder iedereen die een lot heeft gekocht. De helft van de opbrengst van deze loterij gaat naar een goed doel

De Dag van de Munt is van 9 uur tot 16 uur. Het wordt een bijzondere open dag die u als muntliefhebber zeker niet mag missen!


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close