De 2 euro '10 jaar euro' 2012 in Proof kwaliteit snel uitverkocht op de HCF

10 februari 2012

Vandaag is tijdens de Holland Coin Fair in Den Haag de Nederlandse 2 euro '10 jaar euro' 2012 in Proof kwaliteit geintroduceerd door de Koninklijke Nederlandse Munt. De belangstelling voor deze munt was overweldigend. Hierdoor is de totale beschikbare oplage voor de eerste dag binnen twee uur uitverkocht. Ook de munt in BU-kwaliteit was vandaag snel uitverkocht. 

Voor morgen, zaterdag 11 februari, is dezelfde hoeveelheid munten in Proof- en BU-kwaliteit beschikbaar. De beurs opent morgenochtend om 10 uur. Wij verwachten dat ook morgen de munt in beide kwaliteiten snel uitverkocht zal zijn. We vinden het jammer dat daardoor mogelijk niet alle verzamelaars de Nederlandse 2 euro '10 jaar euro' 2012 in Proof- of BU-kwaliteit kunnen bemachtigen.  

De 2 euro in BU-kwaliteit zit in de BU-set Nederland 2012 en in de BeNeLuxset 2012. Deze muntsets zijn nu beschikbaar. 


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close