De Dag van de Munt: Editie 2 euro op zaterdag 8 juni 2013

08 mei 2013

Op 8 juni 2013 van 9.00 – 16.00 vindt in het monumentale pand in Utrecht de 21ste Dag van de Munt plaats. Deze editie staat in het teken van de 2 euro. Op deze dag wordt voor het eerst de 2 euro 2009 EMU in coincard geïntroduceerd! Daarnaast worden onder andere ook muntrolpakketten 2013, Dag van de Muntset en de Museum Muntschattenset verkocht. Producten die ieder jaar erg in trek zijn en snel uitverkopen.

In de speciaal ingerichte 2 euro kamer liggen bijzondere producten tentoongesteld, zoals de Grace Kelly munt. Daarnaast is er een muntbeurs waar alle prominente munthandelaren aanwezig zijn. Het gehele programma en productaanbod wordt binnenkort bekend gemaakt. Houd de website in de gaten.

Natuurlijk houden we ook rekening met minder valide bezoekers. Als u minder valide bent kunt u zich samen met maximaal één begeleider voor woensdag 5 juni aanmelden. Aanmelden kan uitsluitend via e-mail naar rachel.berkouwer@knm.nl onder vermelding van uw persoonlijke gegevens, postadres en de naam van de begeleider. U ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging met extra instructies.

U bent allemaal van harte welkom op 8 juni!


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close