De Jager helpt in Geldmuseum

26 mei 2011

Uit het nieuws:

UTRECHT - Op 30 mei aanstaande zal minister van Financiën, Jan Kees de Jager, studenten van het ROC Amsterdam begeleiden in de interactieve ondernemers experience ‘Baas gezocht. Ontdek de ondernemer in jezelf’ in het Geldmuseum in Utrecht.

De minister geeft hiermee invulling aan zijn rol als vrijwilliger in het ‘Jaar van de vrijwilliger’. Om 11.30 uur zal hij een klas van 22 studenten rondleiden en uitleg geven in deze interactieve experience. ‘Baas gezocht’ biedt jongeren de kans te ontdekken of zij het in zich hebben om ondernemer te worden. In ‘Baas gezocht’ ontdek je of je de juiste motivatie hebt, welke kwaliteiten je bezit en hoe het met je ondernemerskennis staat.

Minister Jan Kees de Jager is op 30 mei ook aanwezig bij de Eerste Slag van de herdenkingsmunt Nederland en de Schilderkunst. Hou maandag 30 mei onze website in de gaten voor foto’s van deze Eerste Slag. 

Bron: deweekkrant.nl
 


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close