Debat op 2 live vanuit het Geldmuseum

20 augustus 2011

Debat op 2 is de nieuwe naam van het gezamenlijke debatprogramma van NCRV en KRO dat in september van start gaat. Hiermee verdwijnen de programmatitels Rondom 10 en In de schaduw van het nieuws. Debat op 2 wordt wekelijks live uitgezonden vanuit het Geldmuseum in Utrecht op zaterdagavond op Nederland 2. De presentatie is om de week in handen van NCRV-presentator Ghislaine Plag en KRO-presentator Arie Boomsma.

In Debat op 2 wordt discussie gevoerd over actuele thema’s die de burger raken. Het programma wil een spiegel zijn van de maatschappij en gaat over dilemma’s waarvoor mensen zich gesteld zien. Vooral betrokken burgers komen aan het woord.

Wilt u een uitzending van Debat op 2 bijwonen? Dat kan via de website van de NCRV. Het publiek wat de uitzending bijwoont mag op de dag van de uitzending gratis het Geldmuseum bezoeken. Zaterdag 10 september 2011 om 20:25 is de eerste uitzending van Debat op 2.

Bronnen: www.pers.ncrv.nl & www.geldmuseum.nl


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close