Definitieve oplages Gouden Dukaten 2015 bekend

03 september 2015

De definitieve oplages van de Gouden Dukaten 2015 zijn vastgesteld op 915 Enkele Gouden Dukaten en 801 Dubbele Gouden Dukaten. Voor de tweede keer zijn de oplages bepaald naar aanleiding van het aantal voorinschrijvingen: tot 31 augustus 2015 konden abonnementen worden afgesloten en konden de dukaten los worden besteld. De Gouden Dukaten 2015 zijn zodoende uitverkocht. In november worden ze geproduceerd en uitgeleverd.

De rijke traditie van de Nederlandse Gouden Dukaten voert terug tot 1586. Door de eeuwen heen heeft de Gouden Dukaat een bijzondere status verworven als handelsmunt. Lange tijd speelde de munt een voorname rol in het internationale handelsverkeer. De Gouden Dukaat is dan ook iconisch voor de Nederlandse handelsgeest.< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close