Eerste Dag Uitgifte Molen Vijfje exclusief online bestelbaar

02 september 2014

Op 25 september 2014 wordt de ceremoniële Eerste Slag van het Molen Vijfje verricht. Traditiegetrouw geeft de Koninklijke Nederlandse Munt aansluitend de Eerste Dag Uitgifte uit. Deze is op 25 september vanaf 12.00 - 0.00 uur online bestelbaar op www.knm.nl.

De Eerste Dag Uitgifte wordt sinds 2014 niet meer verkocht bij het Muntgebouw. Op deze manier geeft de Koninklijkt Nederlandse Munt iedereen een kans om dit bijzondere verzamelproduct te bemachtigen. De oplage wordt bepaald aan de hand van de verkoop op 25 september (maximaal 1 per persoon). Dit is de tweede keer dat de Eerste Dag uitgifte op deze manier beschikbaar wordt gesteld: de eerste keer was met het 'de Nederlandsche Bank' Vijfje in maart 2014.

Automatisch op de hoogte worden gesteld wanneer de Eerste Dag Uitgifte in de webwinkel verkrijgbaar is? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang op 25 september een e-mail met een bestel link!


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close