Eerste herdenkingsmunt 2014 ter ere van 200 jaar De Nederlandsche Bank

07 januari 2014

Het thema van de eerste herdenkingsmunt van 2014 is bekend! De munt viert het 200-jarig bestaan van De Nederlandsche Bank. Het ontwerp wordt op een later moment bekendgemaakt. De uitgiften rondom deze herdenkingsmunt zijn in maart bestelbaar, en worden in april uitgeleverd.

Naast deze herdenkingmunt komt er in april een bijzondere 2 euromunt uit. Hiervan zijn zowel thema als ontwerp nog niet bekend. In september volgt de derde herdenkingsmunt in de serie Nederlands Werelderfgoed, die in het teken van de Kinderdijkse Molens staat.

Bekijk alle officiële uitgiften van de Koninklijke Nederlandse Munt van 2014 in de jaarkalender van het Online Magazine. Deze wordt bijgewerkt zodra er nieuws is, dus kom regelmatig terug!


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close