Eerste herdenkingsmunt van 2017: het Verjaardagstientje

06 maart 2017

In 2017 verschijnen in totaal vier officiële herdenkingsmunten. De eerste komt uit in april ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van Koning Willem-Alexander. Het Verjaardagstientje 2017 is vanaf 4 april om 9.00 uur te bestellen op www.knm.nl in verschillende kwaliteiten, maar u kunt nu al een abonnement nemen.
Welk abonnement heeft u nodig voor het Verjaardagstientje?
U kunt uw Verjaardagsmunt nu al veilig stellen door een abonnement af te sluiten! Let erop dat u hierbij de herdenkingsmunt met een Koninklijk thema selecteert: deze heeft een afwijkende nominale waarde en is dus extra bijzonder.

De 4 officiële herdenkingsmunten van 2017
Welk abonnement heeft u nodig?
Op alle officiële herdenkingsmunten in de kwaliteiten Brilliant Uncirculated, Zilver Proof en Goud Proof kunt u een abonnement nemen. Let hierbij op dat voor munten met een Koninklijk thema (zoals het Koningstientje 2013 en het Verjaardagstientje 2017) een ander abonnement moet worden afgesloten dan voor reguliere herdenkingsmunten (zoals het Johan Cruijff Vijfje 2017).


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close