Engeland £5 Royal Wedding 2011 tijdelijk uitverkocht

29 april 2011

Het Koninklijke huwelijk van William en Kate vindt vandaag plaats. Toch is de Engeland £5 Royal Wedding 2011 herdenkingsmunt helaas nu al in onze webwinkel uitverkocht.

Wegens de overweldigende belangstelling proberen we op dit moment extra herdenkingsmunten vanuit Engeland te bemachtigen, zodat we toch aan uw belangstelling tegemoet kunnen komen. Om op de wachtlijst geplaatst te worden kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Stuur een e-mail naar klantenservice@knm.nl waar u uw naam, telefoonnummer en het liefst ook uw klantnummer in vermeldt. U kunt ons ook bereiken via 0900 566 30 30 (lokaal tarief) op werkdagen tussen 9.00 en 17.00. 

Let op: als u een e-mail stuurt of belt dan wordt u op de wachtlijst gezet. U krijgt dan volgende week bericht als de munt nog leverbaar is.


 


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close