Erasmusmuntactie groot succes

09 maart 2011

Uit het nieuws:

De Erasmusmuntactie op www.ikhebhem.nl was een groot succes. Op deze website konden vinders van een 2 euro Erasmusmunt van eind januari tot en met eind februari hun gevonden 2 euro aanmelden. Iedereen die dit deed, maakte kans op honderd gram massief zilver.

Eén van de gelukkige winaars vertelt: “Ik was ontzettend verrast toen ik de Erasmusmunt tussen mijn wisselgeld vond. Ik had de radiocommercial al een paar keer voorbij horen komen en had nooit gedacht dat ik een van de gelukkigen zou zijn.”

Dat de eerste Nederlandse 2-euromunt met een nationaal thema een succes is, blijkt niet alleen uit de 22.844 aangemelde munten op www.ikhebhem.nl. G4S Cash Solutions, marktleider op het gebied van waardetransport en beveiliging, heeft in de maand februari 2011 aanzienlijk meer aanvragen van winkeliers binnengekregen voor 2-euromunten. Deze trend is te danken aan de nieuwe Erasmusmunt. Specifieke aanvragen van de Erasmusmunt mogen en kunnen wettelijk niet gehonoreerd worden. Daarom bestellen winkeliers nu bij de waardetransporteur extra grote ladingen 2-euromunten.

Bron: www.deweekkrant.nl


 


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close