Facebook actie - Wadden excursie

09 juni 2016

Like de Facebookpagina van de Koninklijke Nederlandse Munt en maak kans op een Wadden excursie op zondag 28 augustus voor 2 personen! De excursie wordt aangeboden door de Waddenvereniging. De excursie wordt verloot onder alle Facebook fans!

Werelds Waddendiner

Bezoek Terschelling, droogvallen, waddendiner
Wanneer: Zondag 28 augustus, 08.15 - 20.30 uur
Vertrekpunt: Vertrek vanuit Harlingen
Duur: 12,5 uur
Eten en drinken: Inclusief 2 x koffie of thee, overige drankjes voor eigen rekening. Inclusief Waddendiner. Er is catering voor de lunch aanwezig vanWadzwalken, dit is voor eigen rekening.
Kinderen: Deelname vanaf 12 jaar

Wat ga je doen: Een complete waddenbelevenis met een bezoek aan Terschelling, droogvallen bij een zandplaat en ter afsluiting een gezamenlijk diner met eerlijke producten rechtstreeks van het wad. Dát is de smakelijke werelderfgoedexcursie Werelds Waddendiner.

Vanuit Harlingen zetten we met het sfeervolle schip de MS Petra koers naar het waddeneiland Terschelling. Onderweg wijst de werelderfgoedgids je op de aspecten die het gebied zo bijzonder maken. Als we zijn aangekomen op Terschelling kunnen we een heerlijke natuurwandeling over de Noordsvaarder maken.

Op deze voormalige zandplaat is het genieten van de veelzijdigheid van de ruige waddennatuur. Vochtige duinvalleien met zeldzame orchideeën, stuivende duinen en uitgestrekte zandplaten. Op de terugtocht naar de vaste wal brengen we nog een bezoek aan een drooggevallen zandplaat. Je waant je alleen op de wereld, maar schijn bedriegt. De werelderfgoedgids laat zien dat het hier midden op de Waddenzee krioelt van het leven. Terug aan boord kun je gezellig napraten over de dag en genieten van een heerlijk waddendiner.

Programma:
08.15: Welkom aan boord van de Petra, Nieuwe Vissershaven Harlingen
08.30 – 11.00: Varen naar wadplaat bij Terschelling, uitleg van werelderfgoedgids
11.00 – 12.30: Wadwandeling
13.00: Aankomst Terschelling
13.00 – 16.30: Tijd vrij te besteden of met de werelderfgoedgids een wandeltocht van 2,5 uur maken over de Noordsvaarder (optioneel).
17.30 – 20.00: Vertrek vanaf Terschelling richting Harlingen
20.30: Waddendiner
           Aankomst Harlingen


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close