Herdenkingsmunten en bijzondere 2 euromunt 2015

07 januari 2015

In 2015 verschijnen er twee 5 en 10 euro herdenkingsmunten én een bijzondere 2 euromunt. Primeur: het thema van de eerste herdenkingsmunt van 2015 is 'Slag bij Waterloo'!

JUNI
5 en 10 euro herdenkingsmunt in onder andere Zilver Proof en Goud Proof, ter ere van de 200e herdenking van de Slag bij Waterloo. De afsluiting van de viering van 200 jaar Koninkrijk.

SEPTEMBER
5 en 10 euro herdenkingsmunt in onder andere Zilver Proof en Goud Proof. De vierde uit de serie Nederlands Werelderfgoed! Het thema van de munt is de Van Nelle Fabriek.

SEPTEMBER
Bijzondere 2 euromunt. Het thema wordt later bekendgemaakt. De bijzondere 2 euro 2015 maakt deel uit van de Proofset 2015. Uitgiftedatum is onder voorbehoud.


Op de herdenkingsmunten in de kwaliteit Zilver Proof, Goud Proof en BU-kwaliteit kunt u een abonnement nemen. Zo bent u verzekerd van uw favoriete uitgiften!


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close