Het ontwerp van de nieuwe herdenkingsmunt 50 Jaar WNF is bekend!

16 augustus 2011

De laatste herdenkingsmunt van 2011 heeft als thema ’50 Jaar WNF’. Het Wereld Natuur Fonds (WNF) zet zich al een halve eeuw in voor een aarde waarop mens en natuur in harmonie met elkaar leven. Een jubileum wat wij vieren met de uitgifte van deze prachtige herdenkingsmunt ’50 Jaar WNF’!
Het ontwerp van de herdenkingsmunt toont ons de kleinste boom op aarde. De voorzijde laat een boomkroon zien, met daarin het portret van Koningin Beatrix. De keerzijde toont de indrukwekkende wortelstructuur. Meer achtergrondinformatie over het ontwerp en de ontwerper kunt u hier vinden.

Naast het bijzondere ontwerp van deze herdenkingsmunt, is er nog een element wat deze uitgifte uniek maakt: de Munt met een Missie! Een deel van de opbrengst van deze speciale munt gaat naar het bossenproject op Borneo. En u maakt kans op vrijkaarten voor het theaterconcert van Ellen ten Damme!

Voor alle uitgiften van de nieuwe herdenkingsmunt ’50 Jaar WNF’ verwijzen we u graag naar onze webwinkel.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close