Johan Baarends is Held uit het Hart 2011

28 december 2011

Uit het nieuws:

ZEIST - Johan Baarends is de Held uit het hart 2011. Hij kreeg dinsdagmiddag op voetbalclub Saestum in Zeist, waar hij al zestig jaar vrijwilligerswerk verricht, de Helden uit het hart speld.

De afgelopen weken konden mensen stemmen op twaalf helden. Een grote meerderheid van de mensen koos voor Baarends. Hij helpt al zes decennia als wedstrijdsecretaris, barman, trainer, ballenjongen en manusje-van-alles om de club draaiende te houden.

De winnaar van de titel Held uit het hart 2011 krijgt naast eeuwige roem ook een gouden heldenspeld. De speld is speciaal voor deze verkiezing ontworpen en gemaakt door de Koninklijke Nederlandse Munt in Utrecht.

Johan Baarends uit Zeist volgt Henk Niers uit Maarssen op. Die laatste werd vanwege zijn hulp aan schizofreniepatiënten in 2010 tot held verkozen. In 2009 viel die eer ten deel aan Klaske Hofstee uit Driebergen vanwege haar actie stophersentumoren.nl

Bron: rtvutrecht.nl 


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close