Kerstvakantietip: tentoonstelling ‘Munt met een Missie’

02 januari 2012

De tentoonstelling ‘Munt met een Missie’ wordt druk bezocht en de reacties van het publiek zijn erg positief. Daarom heeft het Centraal Museum besloten de tentoonstelling te verlengen tot medio 2012 (augustus).

Deze gevarieerde tentoonstelling is een samenwerking van de Rijksakademie, het Wereld Natuur Fonds en het Centraal Museum. Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het Wereld Natuur Fonds nodigde de Rijksakademie 12 kunstenaars en ontwerpers uit om een ontwerp te maken voor een speciale herdenkingsmunt. Het resultaat is u waarschijnlijk niet onbekend; het 50 Jaar WNF Vijfje. In de tentoonstelling zijn de twaalf ontwerpen met het winnende ontwerp te zien in combinatie met werken uit de veelzijdige collectie van het Centraal Museum. Een leuke tip voor de kerstvakantie!

Meer info: www.centraalmuseum.nl
 


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close