Koningspenning 2014 uitverkocht

09 mei 2014

De Koningspenning 2014, speciaal uitgegeven ter ere van het 1-jarig Koningschap van Koning Willem-Alexander, is uitverkocht. De uitgifte verschijnt in BU-kwaliteit in coincard en in Sterling Zilver en was onderdeel van het assortiment rondom de 2 euro Koningsdubbelportret. Ook die munt is zeer populair: daarvan zijn nog slechts twee van de in totaal vijf uitgiften bestelbaar.

Het ontwerp van de Koningspenning bevat (delen uit) de inhuldigingstoespraak van Willem-Alexander en de abdicatietoespraak van Beatrix. Accenten in de teksten beelden aan de voorzijde de vingers van Willem-Alexander uit, waarmee hij de eed aflegde, en aan de keerzijde de zo kenmerkend gevouwen handen van onze voormalige vorstin.< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close