Koninklijke Onderscheidingen nu ook in miniatuur

27 april 2011

Bent u Koninklijk Onderscheiden en bent u hier erg door vereerd? Dan weet u dat de dag van de uitreiking vaak het enige moment is waarop de onderscheiding mag worden gedragen.

Speciaal voor andere feestelijke gelegenheden is een exclusief door de Koninklijke Nederlandse Munt vervaardigde miniatuur beschikbaar, voor daadwerkelijk Koninklijk Onderscheidenen, behorende bij de Oranje Nassau Civiele orde.

Deze miniaturen zijn door dezelfde zilversmeden van de Koninklijke Nederlandse Munt geproduceerd die ook het origineel vervaardigen.

Indien u deze miniatuur onderscheiding bestelt in onze webwinkel dan zal de Koninklijke Nederlandse Munt uit zorgvuldigheidsoverwegingen een check uitvoeren bij de kanselarij der Nederlandse orden om uw gegevens te verifiëren. 

Voor meer informatie over onderscheidingen, kijk op www.lintjes.nl.


 


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close