Koninklijke huwelijken

25 januari 2012

Op 2 februari 2012 is het 10 jaar geleden dat Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima elkaar het jawoord gaven. Ter ere van dit huwelijk heeft de Koninklijke Nederlandse Munt 10 jaar geleden een prachtige herdenkingsmunt geslagen. Wilt u dit koninklijk huwelijk nog eens beleven? Bekijk hier de filmreportage.

Ter ere van het 25-jarig huwelijk van Koningin Beatrix en Prins Claus is er in 1991 een 50 gulden herdenkingsmunt geslagen. Graag nemen we u even mee terug in de tijd. 10 maart 1966: videoreportage van het huwelijk tussen Koningin Beatrix en Prins Claus.

In 1987 vierden Koningin Juliana en Prins Bernhard hun 50-jarig huwelijk. Ter ere van dit jubileum hebben wij een 50 gulden herdenkingsmunt geslagen.
Van het koninklijk huwelijk, dat op 7 januari 1937 plaatsvond, is een videoreportage gemaakt. Bekijk hem hier.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close