Let op: imitatie 2 euro Koningsdubbelportret met kleur

20 mei 2014

De Koninklijke Nederlandse Munt wijst u erop dat er waarschijnlijk een imitatie wordt uitgegeven van de 2 euro Koningsdubbelportret Combinatieset met kleur. Het gaat hier om een onofficiële uitgifte.

Vermoedelijk zijn de munten in deze imitatie set niet van Proof-kwaliteit, wat in de officiële uitgifte wel het geval is. Het kleurelement is op exact dezelfde plek aangebracht als bij de originele gekleurde munten, waardoor ze op afbeeldingen veel op elkaar lijken.

Deze uitgifte is niet afkomstig van de Koninklijke Nederlandse Munt. De officiële Combinatieset met kleur van de 2 euro Koningsdubbelportret is uitverkocht bij de Koninklijke Nederlandse Munt.

U kunt de officiële uitgifte van de 2 euro Koningsdubbelportret Combinatieset met kleur verder herkennen aan de volgende details:
- De munten zijn verpakt in een luxe cassette
- Op de cassette staat het logo van de Koninklijke Nederlandse Munt gedrukt
- De set wordt geleverd met een Certificaat van Echtheid met specificaties van de munt, achtergrondinformatie en contactgegevens van de Koninklijke Nederlandse Munt


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close