Lombok Kadeconcerten luiden de zomer in

17 juni 2016

Ook deze zomer wordt weer ingeluid door de Lombok Kadeconcerten. Zondag 19 juni kun je aan het water voor de Koninklijke Nederlandse Munt twee uur lang gratis genieten van zomerse zondagochtendmuziek door Pelgrim Brass en de Utrechtse Studenten Bigband.


Pelgrim Brass bijt om 11.00 het spits af vanaf het kleine podium op het water. Dit koperkwintet (twee trompetten, hoorn, trombone en tuba) speelt klassieke werken van onder anderen Antonin Dvořák en Franz von Suppé, maar ook populaire werk van Nat King Cole en The Beatles.

Rond het middaguur volgen de dampende beats, moddervette solo’s en opzwepende riffs van de Utrechtse Studenten Bigband. Het repertoire bestaat uit dansbare swing, opzwepende latin en stampende funk. Dit allemaal onder de bezielende leiding van Daan Bogers.

Je kunt plaatsnemen in het gras voor de Rijksmunt, op de Abel Tasmanbrug of op de trappen en de steiger aan het water bij het Muntplein. Ook is het natuurlijk mogelijk om op je eigen boot te genieten van de muziek van beide gezelschappen. De entree is gratis.

Lombok Kade Concerten is een initiatief van de Stichting Lombok Anders in samenwerking met de Beheergroep Muntplein en is mogelijk gemaakt door bijdragen van de Koninklijke Nederlandse Munt en het Initiatievenfonds van de gemeente Utrecht.
Meer weten? Mail naar lombok5mei@gmail.com


www.facebook.com/Lombok5MeiStraatfeesten
www.pelgrimbrass.com
www.usbb.nl
www.knm.nl


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close