Max Havelaar Vijfje genomineerd voor de Coin of the Year award

22 november 2011

Kraus Publications, een uitgever van numismatische literatuur, heeft de genomineerden voor de Coin of the Year awards 2012 bekendgemaakt! De Koninklijke Nederlandse Munt is genomineerd met het Max Havelaar Vijfje 2010 voor de award voor meest belangrijke munt met historisch thema.
De award wordt tijdens de World Money Fair in Berlijn uitgereikt, wat in het eerste weekend van februari 2012 plaatsvindt.

De genomineerde munten voor de awards van 2012 zijn uitgebracht in 2010 en vertegenwoordigen het hoogst haalbare in thema en ontwerp. De genomineerde munten zullen nu verder beoordeeld worden door een wereldwijd panel van muntspecialisten, museumambtenaren, journalisten en individuele deskundigen om zo tot een winnaar in elke afzonderlijke categorie te benoemen, en op het einde, de laatste Coin of the Year.
 


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close