Muntenbeurs in Assen

13 september 2010

Uit het nieuws:

Grootste muntenbeurs van Nederland

ASSEN - Muntenliefhebbers kunnen zich de komende tijd in Assen weer vergapen aan bijzondere oude, maar ook nieuwe munten. De jaarlijkse Muntmanifestatie vindt zaterdag 18 september in het Van der Valk Hotel in Assen plaats. Dit jaar zijn er op de beurs bijna honderd deelnemers aanwezig, waarvan ongeveer 30 uit het buitenland.
Hiermee is de beurs de grootste manifestatie van munten in Nederland.
Handelaren komen uit Europa, maar ook daarbuiten. Ze komen onder meer uit België, China, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Polen en de Verenigde Arabische Emiraten. Samen zorgen de standhouders voor een enorm aanbod van munten, penningen en papiergeld. De zaal is geopend voor bezoekers van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Diverse stands bieden de mogelijkheid om munten te laten determineren (wat is het) of te taxeren (hoeveel is het waard?). De Muntmanifestatie wordt gehouden in Hotel Van der Valk aan de Balkenweg in Assen. Kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang.

Bron: Drenthejournaal

 


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close