Nationale BU set 2010 uitverkocht!

16 april 2010

De gehele oplage van de Nationale BU set van 2010 is in 2 maanden tijd uitverkocht bij de Koninklijke Nederlandse Munt.

De set met acht Nederlandse euromunten 2010 in Brilliant Uncirculated-kwaliteit is de vierde uitgifte uit een serie van vijf muntsets. De Nationale BU-set is mogelijk nog wel verkrijgbaar bij de leden van de Nederlandse Vereniging van Munthandelaren.

Wilt u zeker zijn van een volgende uitgifte van de BU-set? Neem dan een abonnement, zo bent u eenvoudig verzekerd van uw uitgifte. Een abonnement is gratis en te allen tijde op te zeggen.

De Koninklijke Nederlandse Munt zal later dit jaar nog andere BU sets uitgeven, waaronder de Dag van de Muntset, uitsluitend verkrijgbaar op de Dag van de Munt op 12 juni 2010.

De Nationale Proofset 2010 is eind april beschikbaar. Om zeker te zijn van uw exemplaar kunt u de Proofset nu alvast reserveren in onze Webwinkel. Ook op de Proofset kunt u eenvoudig een abonnement afsluiten.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close