Nieuw: Legendarische Zilveren Wereld Munten

05 oktober 2011

De wereldberoemde reuzenpanda, ook bekend van het logo van het dit jaar jubilerende WNF, figureert nu ook op een van de mooiste munten ter wereld: de puur Zilveren Pandamunt 2011 uit China. Deze gewilde Bullion munt maakt deel uit van de internationale collectie: Legendarische Zilveren Wereld Munten.

Bullionmunten worden geslagen door enkele nationale munthuizen en zijn voorzien van informatie over het gewicht en de zuiverheid van het edelmetaal. Ze zijn gewild om hun kwaliteit en worden altijd zorgvuldig bewaard. U komt ze dan ook niet vaak tegen. De puur Zilveren Pandamunt 2011 uit China is een meesterwerk van muntslag en precisie. Deze munt zit daarom óók in de exclusieve Prestigeset 50 Jaar WNF.

Maak gebruik van deze unieke kans en start nu met deze legendarische collectie. Verzamel de échte muntklassiekers als de Maple Leaf uit Canada, de KrugerRand uit Zuid-Afrika en de exclusieve Steenadelaar uit Andorra, allemaal in puur Zilver. Zie voor meer informatie onze collectiepagina.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close