Nieuw: Zilveren Kinderzegels in Kleur

01 oktober 2012

Vorige week gingen traditioneel getrouw basisscholieren langs de deuren voor de verkoop van kinderpostzegels. Dit jaar bieden zij bijzondere postzegels aan met de afbeeldingen van de Prinsesjes, gemaakt door Z.K.H. de Prins van Oranje zelf. In het verleden heeft Prins Claus dit ook gedaan met de drie Prinsjes. Een mooie aangelegenheid om de kinderpostzegels in het zonnetje te zetten. In samenwerking met Stichting Kinderpostzegels Nederland en Koninklijke PostNL bieden wij u de exclusieve collectie ‘Zilveren Kinderzegels in Kleur’, de allereerste puur Zilveren zegels met Kleur van Nederland!Van iedere verkochte Zilveren zegel draagt de Koninklijke Nederlandse Munt € 1,25 af aan de goede doelen van Stichting Kinderpostzegels Nederland


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close