Nieuw: twee bijzondere zilveren uitgiften

14 augustus 2014

Vanaf nu nieuw in onze webwinkel, twee zeer exclusieve zilveren uitgiften: de Sterling zilveren Zwanenmeer Ballerina 2014 en de Weens Philharmoniker Orkest Bullion munt jubileumuitgifte.

De Sterling zilveren Zwanenmeer Ballerina 2014 is uniek in haar tijdloze ontwerp. Deze prachtige munt wordt gedefinieerd door een briljant geslepen diamant en partiële vergulding. De munt wordt gepresenteerd in een elegante opwindbare muziekdoos, en draait rond op de muziek van het Zwanenmeer van Tsjaikovski. Een unieke cassette, een unieke uitgifte in de allerhoogste kwaliteit Proof!

De Weens Philharmoniker Orkest Bullion munt bestaat 25 jaar! Ter ere hiervan is er een bijzondere set uitgebracht: de jubileum premium zilverbar. De zilverbar van 2 Oz bevat een prachtig ontwerp van muzieknoten, instrumenten en de concertzaal met partiële vergulding. De set van 3 Oz puur zilver heeft een gelimiteerde oplage van 2.500 exemplaren.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close