Nieuw: uniek echtheidskenmerk!

25 januari 2010

De Koninklijke Nederlandse Munt merkt in de vele gesprekken met muntverzamelaars dat er grote vraag is naar duidelijkheid over echtheid en kwaliteit van verzamelproducten. Helaas is er de laatste jaren steeds meer onduidelijkheid over de afkomst en daarmee de kwaliteit van verzamelproducten.

Uw garantie van een waardevolle verzameling
De Koninklijke Nederlandse Munt is de enige producent van het Nederlandse muntgeld en stelt hoge kwaliteitsnormen aan haar producten. Wij zien het als plicht om u te verzekeren van kwaliteitsproducten en u tegelijkertijd te behouden voor teleurstellingen. Daarom geven wij duidelijkheid over onze producten die u verzamelt.

Echtheidskenmerk
Om te waarborgen dat u de juiste kwaliteitsproducten verzamelt, gaan wij onze producten vanaf 2010 voorzien van ons Echtheidskenmerk. Wij beschouwen het als ons officiële keurmerk. Het geeft u de garantie dat het product door ons is geslagen en daarmee dus met recht kwalitatief hoogwaardig te noemen is. Een hele geruststelling voor uw kostbare bezit.

Onze producten worden hiervoor met een speciale technologie voorzien van ons Echtheidskenmerk. Het subtiele kenmerk blijft interessant om te bekijken. Het kenmerk is namelijk opgebouwd uit verschillende elementen zoals het officiële muntmeesterteken van Maarten Brouwer en het officiële munthuisteken van de Koninklijke Nederlandse Munt.

Als dit teken op uw verzamelproducten staat, dan is de afkomst van de Koninklijke Nederlandse Munt gegarandeerd. Oftewel: dan is de echtheid en de hoogwaardige kwaliteit ervan gewaarborgd. We starten met een aantal producten van de Nationale Collectie, maar snel zullen meerdere producten volgen. De Koninklijke Nederlandse Munt geeft u garantie voor een waardevolle verzameling.

echtheidskenmerk knm 


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close