Nieuw: vijf Nederlandse thema’s in Zilver Proof

01 juni 2011

Heldhaftig, vernieuwend, kunstzinnig, handelslustig en moedig: vijf typische eigenschappen van Nederlanders door de eeuwen heen. In deze nieuwe collectie Hollandse Historie komen ze aan bod in vijf verschillende series.

De collectie brengt de geschiedenis van Nederland in beeld aan de hand van de belangrijkste personen en gebeurtenis. Elke serie vormt een afzonderlijk stukje historie van ons land. Zo bestaat de serie Helden van Toen uit tien beruchte, belangrijke of invloedrijke personen die ons land heeft gekend zoals Annie M.G. Schmidt, Aletta Jacobs en en Willem van Oranje.

Bij elke serie krijgt u interessante achtergrondinformatie over de diverse onderwerpen. Deze typische Nederlandse collectie kan door jong en oud worden verzamelt!


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close