Nog twee weken: bekendmaking ontwerp nieuwe herdenkingsmunt

01 augustus 2011

Op dinsdag 16 augustus aanstaande wordt het ontwerp bekend gemaakt van de nieuwste herdenkingsmunt 2011 met het thema 50 jaar Wereld Natuur Fonds (WNF). Dit is de vierde officiële herdenkingsmunt in 2011.

Op 11 september 1961, legden vier Engelse natuurliefhebbers de basis voor de internationale Wereld Natuur Fonds. Deze werd tot 1976 geleid door Z.K.H. Prins Bernhard der Nederlanden. Het WNF zet zich na 50 jaar nog altijd volop in om de prachtige rijkdom aan dier- en plantensoorten op aarde te beschermen. Om samen met anderen een wereld tot stand te brengen waarin mens en natuur in harmonie leven.

Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws rondom de nieuwe herdenkingsmunt of schrijf u in op onze nieuwsbrief!


 


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close