Nu verkrijgbaar: Enkele en Dubbele Gouden Dukaat 2011

30 augustus 2011

Vanaf vandaag kunt u de Enkele Gouden Dukaat 2011 en de Dubbele Gouden Dukaat 2011 bestellen! Bekijk de Dukaten in onze webwinkel.


De Enkele Gouden Dukaat wordt geslagen sinds 1586. Lange tijd was de munt een belangrijk betaalmiddel in Nederland. De Enkele Gouden Dukaat is al 425 jaar opgenomen in de Nederlandse Muntwet. Het huidige ontwerp is gebaseerd op een Dukaat uit het jaar 1817. De munt wordt geleverd in een prachtige houten cassette, compleet met Certificaat van Echtheid.
De Dubbele Gouden Dukaat wordt geslagen sinds 1646. Ook deze Dukaat was lange tijd een belangrijk betaalmiddel in het internationale handelsverkeer. De Dubbele Gouden Dukaat heeft twee keer het gewicht van een Enkele Gouden Dukaat. Het huidige ontwerp is gebaseerd op een Dukaat uit het jaar 1854. De munt wordt geleverd in een prachtige houten cassette, compleet met Certificaat van Echtheid en een Verzilverd Muntmeesterplaatje.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close