Nu verkrijgbaar: de eerste herdenkingsmunt van 2015

19 mei 2015

De eerste officiële herdenkingsmunt van 2015, het Waterloo Vijfje, is nu te bestellen! De munt herdenkt de Slag bij Waterloo in 1815 en viert het 200-jarig bestaan van ons Koninkrijk. Het Waterloo Vijfje Zilver Proof en het Waterloo Tientje Goud Proof worden in gelimiteerde oplage geslagen en geleverd in luxe verpakkingen.

Bekijk ook de bijzondere Drie Landen Zilverset - Waterloo 1815-2015. Met exclusief in deze set: een gekleurde editie van het Waterloo Vijfje én de Britse 2 Pond, geslagen door de Royal Mint, aangevuld met de officiële 10 euro België Waterloo.Op 15 juni 2015 vindt de ceremoniële Eerste Slag van het Waterloo Vijfje plaats en dus ook de verkoop van de Eerste Dag Uitgifte. Deze bijzondere uitgifte is uitsluitend online te bestellen, op 15 juni 2015 tussen 12.00 en 0.00 uur op www.knm.nl. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om automatisch op de hoogte te worden gebracht zodra de Eerste Dag uitgifte beschikbaar is.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close