Officiële bekendmaking: ontwerp Nederland en de Schilderkunst

12 april 2011

Officiële bekendmaking:
Ontwerp nieuwe herdenkingsmunt 2011 ‘Nederland en de Schilderkunst

De eerste 5 en 10 euro herdenkingsmunt van 2011 heeft het thema ‘Nederland en de Schilderkunst'. In opdracht van het Ministerie van Financiën vindt de officiële eerste slag plaats op 30 mei. Daarnaast slaat de Koninklijke Nederlandse Munt voor verzamelaars een Zilveren 5-euromunt en een Gouden 10-euromunt, uiteraard in de allerhoogste kwaliteit Proof.

De Nederlandse schilderkunst is internationaal gerenommeerd. In musea overal ter wereld hangen werken van Nederlandse schilders van naam en faam. Nederlandse kunstschilders zijn geliefd bij zowel kunstkenners als het grote publiek. Door het typisch Nederlandse thema is de herdenkingsmunt ’Nederland en de Schilderkunst’ een écht collectors item. Bestelt u nu vóór 30 april aanstaande en u bent gegarandeerd van een exemplaar, ondanks de lage oplage.

Neem snel een kijkje in onze webwinkel! 

 


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close