Online intekenen op collecties

11 mei 2011

Vanaf nu kunt u ook online intekenen op collecties van de Koninklijke Nederlandse Munt! Niet meer downloaden en naar de brievenbus: maar gemakkelijk klikken!
Klik de collectie van uw keuze aan, vul uw gegevens in, kies betaalmethode en verstuur het formulier online.

Neem voor een compleet overzicht van de collecties van de Koninklijke Nederlandse Munt een kijkje in onze webwinkel. U vindt daar onder andere: Beatrix in de Kunst, Koninklijke bezoeken aan ’s Rijks Munt en de 2 euro collectie. Dit zijn allemaal collecties exclusief verkrijgbaar bij de Koninklijke Nederlandse Munt. Het voordeel van een collectie is dat u een bijzondere verzameling kunt starten en er zeker van bent dat u de verzameling compleet kunt maken. Intekenen op een collectie geeft u namelijk de garantie dat wij van elk exemplaar er één voor u reserveren. 


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close