Ontwerpwedstrijd voor nieuwe 2 euro Herdenkingsmunt 2012

21 april 2011

Om te vieren dat in 2012 de euro 10 jaar bestaat heeft de Europese Centrale Bank een ontwerpwedstrijd geopend. Alle inwoners van de Europese Unie die in 2011 minimaal twaalf jaar oud zijn kunnen een ontwerp maken voor de voorzijde van een nieuwe 2 euro herdenkingsmunt. Deze 2 euro wordt in 2012 in alle Euro landen uitgegeven en wordt dan gebruikt als wettig betaalmiddel.

Als u deel wil nemen aan deze unieke ontwerpwedstrijd ga dan naar de website van de Europese Centrale Bank. Mogelijk staat uw ontwerp dan volgend jaar op een nieuwe 2 euro die in alle Eurolanden wordt uitgegeven!
De Europese Centrale Bank gaat in juni 2011 bekend maken welk ontwerp gebruikt zal worden voor deze zeer speciale editie van de 2 euro Herdenkingsmunt.

Kijk voor meer informatie op de website van de Europese Centrale Bank.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close