Opening Week van het Geld

07 november 2011

Vandaag start officieel de Week van het Geld! De Week van het Geld is van 7 t/m 11 november en wordt georganiseerd door Wijzer in Geldzaken, een initiatief van het ministerie van Financiën. Het doel van de Week van het Geld is om basisschoolleerlingen bewust te leren omgaan met geld.

De officiële opening is in Den Haag en zal worden gedaan door Jan Kees de Jager, minister van Financiën. Prinses Máxima, erevoorzitter van Wijzer in Geldzaken, zal ook dit jaar weer aanwezig zijn bij de opening van de Week van het Geld. Ook slaat zij donderdagmiddag 10 november de eerste ‘Week van het Geld’-munt bij de Koninklijke Nederlandse Munt! Een hele eer voor ons.

Naast deze feestelijke gebeurtenis zijn er nog vele andere activiteiten georganiseerd. Zie voor een compleet programma www.weekvanhetgeld.nl.

Vanaf morgen kunt u op onze website een verslag lezen en foto's bekijken van de officiële opening van de Week van het Geld 2011.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close