Oplage 2 euro 2007 Verdrag van Rome in coincard

12 juni 2013

De oplage van de bijzondere 2 euro Verdrag van Rome 2007 in coincard is bepaald. De totale oplage is van de 2 euro in coincard is 5.320 stuks. De volledige oplage van deze munt in circulatiekwaliteit is 6.333.000 stuks.


 
Afgelopen zaterdag, tijdens de Dag van de Munt, was de laatste mogelijkheid om een exemplaar te laten verpakken. Veel verzamelaars hebben de kans gegrepen om deze unieke coincard uitgifte te bemachtigen en hun eigen 2 euromunt in te laten pakken.

De munt in coincard is niet meer verkrijgbaar bij de Koninklijke Nederlandse Munt, de munt is wellicht nog wel beschikbaar bij de leden van de Nederlandse Vereniging van Munthandelaren (NVMH).

Bijzondere twee euro herdenkingsmunten zijn geliefd in binnen- en buitenland. Als u geïnteresseerd bent in deze munten biedt de Koninklijke Nederlandse Munt een prachtige 2 euro collectie aan. Zo verzamelt u gemakkelijk bijzondere 2 euromunten!


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close