Oranje Geluksdubbeltje 2012

08 mei 2012

Het Oranje Geluksdubbeltje 2012 is de allereerste officiële Nederlandse 10 eurocent 2012 in Oranje! Dit dubbeltje geeft de Koninklijke Nederlandse Munt uit ter ere van het Europees Kampioenschap voetbal 2012 in Oekraïne en Polen.

Het Oranje Geluksdubbeltje is gemaakt van een authentieke 10 eurocent 2012, het is daarmee in basis een officieel betaalmiddel maar het dubbeltje is bedoeld om te verzamelen. De Koninklijke Nederlandse Munt geeft echter niet de garantie dat er mee betaald kan worden.

Op de verpakking staat het EK speelschema en het past eenvoudig in uw portemonnee. Het muntje is uitneembaar en kan gebruikt worden om bijvoorbeeld te tossen. Leuk om te hebben of cadeau te geven. Het muntje kost slechts €4,95

Maak kans op een Gouden munt
Wanneer u het Oranje Geluksdubbeltje aanschaft kunt u ook kans maken op een Gouden munt. Zodra u het Geluksdubbeltje heeft kunt u naar www.knm.nl gaan en daar mee doen met de actie. Dus check vanaf volgende week hoeveel geluk u heeft op knm.nl!

Het Geluksdubbeltje is voor het eerst verkrijgbaar op Filanumis in Houten op zaterdag 12 mei. De oplage van het Oranje Geluksdubbeltje is niet vastgelegd, deze zal op een later moment worden bepaald.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close