Oranje Geluksdubbeltje verkrijgbaar bij Filanumis in Houten

08 mei 2012

Op zaterdag 12 mei vindt de derde editie van Filanumis plaats in Houten, de beurs voor postzegel- en muntverzamelaars! de Koninklijke Nederlandse Munt is aanwezig op deze beurs en verkoopt daar het Oranje Geluksdubbeltje! De allereerste officiële Nederlandse 10 eurocent in Oranje is voor het eerst verkrijgbaar bij Filanumis.

Naast het Oranje Geluksdubbeltje biedt de Koninklijke Nederlandse Munt ook de exclusieve puur Zilveren postzegel ter ere van 10 jaar euro aan. Het ontwerp is geïnspireerd op de papieren postzegel 10 jaar euro 2012. De postzegel kost slechts €10,-.

Zilveren postzegels
Daarnaast zijn de Zilveren postzegel collecties van Juliana en Wilhelmina te bewonderen op de beurs. De Juliana collectie bestaat uit twaalf replica’s van de belangrijkste zegels uit haar regeerperiode in Puur Zilver, geslagen in Minted Photo Image (MPI) techniek.
De Wilhelmina collectie bestaat uit twaalf puur zilveren replica’s van de belangrijkste zegels uit haar regeerperiode. De zegels zijn geslagen met MPI én 3D elementen! Beide collecties hebben een beperkte oplage van slechts 2500 exemplaren. U kunt zich op de beurs alvast intekenen op de collecties.

Bijzondere verkooplijst
In oktober 2012 geeft de Koninklijke Nederlandse Munt voor het eerst in gedrukte vorm een verkooplijst uit van bijzondere historische munten. Op Filanumis worden er munten gepresenteerd die in de verkooplijst staan. Laat u op de beurs informeren over deze bijzondere verkooplijst.

Speciaal voor u hebben we een kortingsvoucher die u 50% korting op de entree geeft.


Tijd: 09.30 - 16.00 uur
Entree: Vanaf 16 jaar € 4,00 per persoon
Onder de 16 jaar vrij entree en op vertoon KNBF-Bondspas
Locatie: Euretco Expo Houten


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close