Primeur: onthulling ontwerp nieuwe euromunten

31 oktober 2013


Primeur: zojuist heeft staatssecretaris van Financiën Frans Weekers het ontwerp van de nieuwe euromunten onthuld! Fotograaf Erwin Olaf tekent voor het ontwerp van de munten, die het portret van Koning Willem-Alexander dragen. De nieuwe euromunten worden begin 2014 uitgegeven.

Lees hier meer over het ontwerp en hier over ontwerper Erwin Olaf.

Om verzekerd te zijn van de nieuwe euromunten kunt u nu een abonnement afsluiten op de BU-set en/of de Proofset! Sluit hier uw abonnement af.

De nieuwe euromunten worden begin 2014 in circulatie gebracht, uiteraard komen de verzamelaarskwaliteiten dan ook terug in het productassortiment van de Koninklijke Nederlandse Munt. Om tot die tijd op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom de nieuwe euromunten kunt u zich hier aanmelden voor de extra nieuwsbrief!


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close